Wij helpen bij het verduurzamen
van jouw bedrijf 

BESPAREN DOOR DUURZAAMHEID

Besparen op je energietarieven door de juiste manier van inkopen is niet de enige manier om je energiekosten te beperken. Misschien nog wel belangrijker is het reduceren van je energieverbruik. Want door minder energie te verbruiken kun je nog veel meer besparen op je kosten.

Wij bieden daarom verschillende duurzaamheidsoplossingen waarvan wij het gehele traject voor je uit handen nemen. Van advies tot implementatie en zelfs de subsidieaanvraag.

Zonnepanelen

Door zelf energie op te wekken met behulp van zonnepanelen investeer je in duurzame energie én bespaar je direct op je energiekosten.

Dit is een flinke investering in jouw onderneming en het milieu, maar ook een die zichzelf terugverdient. Daarnaast is het voor ondernemers en zakelijke partijen mogelijk subsidie aan te vragen.

Hosted Energy begeleidt het hele traject en zorgt ervoor dat jij zakelijk optimaal profiteert van zonne-energie!

Isolatie

Bij een pand zonder isolatie verdwijnt veel warmte via het dak, de muren en de vloer. Maar een goede isolatie houdt de kou buiten en de warmte binnen.

En dat bespaart direct op jouw energiekosten, tot wel 30%.

Daarbij is isolatie een energiebesparende maatregel voor de Wet milieubeheer en kun je er subsidie voor aanvragen.

Led verlichting

Of het nu gaat om je kantoor, werkplaats, winkel of magazijn. Met Led verlichting creëer je niet alleen een prettigere werkomgeving voor jouw medewerkers, maar kies je ook voor een besparing die je direct terug ziet op je energierekening.

Naast het vervangen van de bestaande armaturen en lichtbronnen kijken wij ook naar extra besparingsmogelijkheden, bijvoorbeeld terugbrengen van onnodige verlichting d.m.v. de installatie van bewegingsmelders.Verwarmingsoptimalisatie

Bij de meeste kantoren, scholen en zorginstellingen is de cv-installatie niet optimaal ingesteld. Daardoor is het vaak te warm of te koud en dit heeft nadelige gevolgen voor het comfort en je energieverbruik.

Met onze oplossing op het gebied van verwarmingsoptimalisatie helpen wij je jouw stookkosten te reduceren tot wel 40% en het verminderen van jouw CO2-uitstoot. 

Beschik je over een grootschalig verwarmingssysteem of een ander regelsysteem? Neem dan contact met ons op om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Laadsystemen

De elektrische auto is tegenwoordig geen uitzondering meer in het straatbeeld. En de kans is groot dat jouw zakelijk wagenpark steeds meer uit elektrische voertuigen bestaat. Ook vanuit bezoekers zal er meer vraag komen naar oplaadmogelijkheden op jouw locatie.

Alle reden dus om je parkeerfaciliteiten uit te rusten met laadpalen. Hosted Energy kijkt samen met jou naar de laadoplossing die bij je past.

Garantie van Oorsprong

Vergroen jouw stroom eenvoudig met behulp van GvO’s!

 Je kiest daarbij zelf voor Europese of Nederlandse Garanties van Oorsprong, op basis van zon, wind, waterkracht of biomassa.

SAMEN DUURZAAM