Wij helpen je met de controle en optimalisatie van je energiefacturen

ENERGIE ADMINISTRATIE

Wanneer je twijfelt over de juistheid van je energiefacturen kan de controle ervan veel tijd in beslag nemen. Of je beschikt niet over de juiste kennis om de onjuistheden te achterhalen. Controle van jouw energiefacturen door Hosted Energy kan aanzienlijke besparingen voor jou opleveren en jezelf veel tijd besparen.

Factuurcontrole

Factureringsfouten en onverklaarbare energiekosten kunnen een absolute nachtmerrie zijn en jouw bedrijf een klein fortuin kosten. Vervelend genoeg kunnen ze ook een groot deel van je tijd in beslag nemen. Met onze factuurcontrole kunnen wij je flink wat euro's besparen!

Elke factuur die je ontvangt, wordt door ons uitgebreid gecontroleerd om ervoor te zorgen dat deze nauwkeurig is. Als dit niet het geval is, zorgen wij ervoor dat deze gecorrigeerd wordt door de betrokken derde partijen zodat jij precies het juiste bedrag betaalt.

Ben je het zat om dagen, weken en zelfs maanden door te brengen met het zoeken naar fouten en het verkrijgen van terugbetalingen? Laat het aan ons over. Neem contact met ons op en we nemen de tijd, stress en moeite weg van het controleren van de energierekeningen van jouw bedrijf. Benieuwd wat Hosted Energy voor jou kan betekenen? Klik op onderstaande knop en neem contact met ons op!


Neem contact op

 Teruggave Energiebelasting

(Bespaar geld door factuuroptimalisaties)

In Nederland vormt de energierekening een belangrijk deel van de vaste lasten voor veel bedrijven. Een belangrijk deel van de energierekening bestaat uit energiebelasting die de overheid heft op het gebruik van stroom en gas. Op deze manier wil de regering stimuleren dat mensen minder energie gebruiken. Jouw energieleverancier rekent deze belasting automatisch door op basis van je verbruik. Gemiddeld bedraagt de energiebelasting 30% van de totale energiefactuur. Dit is onder meer afhankelijk van je verbruik en de verhouding tussen je gas- en stroomverbruik.

Echter zijn er diverse situaties waarin je recht hebt op teruggave van teveel betaalde energiebelasting, soms wel met terugwerkende kracht over een periode van 5 jaar. Dit geldt voor zowel particulieren als ondernemers. Wil je weten of jij in aanmerking komt voor een teruggave van energiebelasting of Opslag Duurzame Energie (ODE)? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop.

Neem contact op

WIJ HELPEN JE DE CONTROLE TE HOUDEN