Energie inkoop die aan jouw
behoefte voldoet 

ENERGIE INKOOP

We begrijpen dat elk bedrijf anders is, daarom spelen we in op jouw specifieke behoeften. Voordat we iets doen, hebben we altijd een gesprek om te beslissen welke inkoopstrategie voor jou geschikt is. Vanaf onze eerste consultatie zullen we jouw doelen en doelstellingen blootleggen en het advies en de begeleiding geven om een strategie op te zetten die precies biedt wat jij nodig hebt.

Ons inkoopteam voor energie levert een reeks vaste en flexibele handelsstrategieën die passen bij jouw volume, risicobereidheid en behoefte aan budgetzekerheid.

Bij Hosted Energy gaat het er niet alleen om de laagste kosten te bereiken voor de energie die je nu gebruikt. Wij streven naar een langetermijnstrategie zodat jouw bedrijf op topniveau kan blijven presteren.

Energiecontracten

Energieprijzen vergelijken en overstappen naar een andere leverancier kan jouw onderneming veel geld besparen! Maar het maken van de vergelijking en het kiezen van het juiste product en leverancier is tijdrovend. Daarnaast vraagt het vaak ook veel kennis van de complexe energiemarkt om de juiste beslissing te maken.

Maak daarom gebruik van de expertise van Hosted Energy en dan helpen wij jou aan een energiecontract dat perfect past bij jouw organisatie.

 Voordelen:

  • Producten van diverse energieleveranciers
  • Maak gebruik van onze kennis van de energiemarkt
  • Energieproducten die passen bij jouw wensen en doelstellingen


Marktinformatie

De energie-industrie is voortdurend in beweging, dus het kan lastig zijn om op de hoogte te blijven van wat er gebeurt.

Bij Hosted Energy zijn we van mening dat iedereen zijn zakelijke energie en de toestand van de energiemarkt moet begrijpen. Om dit mogelijk te maken, sturen wij gratis onze maandelijkse rapportages.

Deze energiemarktanalyserapporten geven jou een inzicht in de veranderingen in de energiemarkt in de afgelopen maand. Als je deze informatie dagelijks of wekelijks op een meer gedetailleerd niveau wilt ontvangen, neem dan contact met ons op.

Meetdiensten

Wist je dat je met een Grootzakelijke elektriciteits- of gasaansluiting tegenwoordig zelf je meetbedrijf kunt kiezen? Sinds het afsplitsen van de meetdiensten van de netbeheerder ben je niet meer verplicht deze diensten af te nemen bij de netbeheerder van jouw regio.

Deze keuzevrijheid en concurrerende tarieven betekent dat er fors te besparen is op jouw maandelijkse factuur voor meetkosten. 

Diensten die onder de meetkosten vallen zijn:

  • (Eventuele) vervangen van elektriciteits- en gasmeter(s)
  • Certificering van elektriciteits- en gasmeter(s)
  • Datacollectie, validatie en doorgeven van meetdata aan netbeheerder
  • Onderhoud aan de meetinstallatie

Ben je benieuwd of jij geld kunt besparen op jouw meetdiensten? Laat Hosted Energy een vrijblijvende scan doen van jouw meest recente maandnota.
Garanties van Oorsprong

Een Garantie van Oorsprong (GvO) is een digitaal certificaat waarmee de afkomst van duurzaam geproduceerde energie aangetoond wordt. Dit is ook bekend als groencertificaat.

Hierop wordt aangegeven met welke duurzame technologie (zon, wind, biomassa of waterkracht) en op welke locatie de groene stroom is opgewekt. Één Garantie van Oorsprong vertegenwoordigd 1.000 kWh aan groene energie.

GvO's kopen

Heb je momenteel een contract met grijze energie en wil je toch overstappen naar groene energie? Dan kan je ervoor kiezen om te “vergroenen” door middel van het kopen van GvO’s. Dit is enkel een administratieve handeling.

Het gebruik van GvO’s is een gemakkelijke en snelle manier om je energieverbruik te vergroenen. Je hoeft daarvoor niet van leverancier of energiecontract te veranderen. Vooral wanneer het nog niet mogelijk of rendabel is om over te stappen op een groen energiecontract.


WIJ STREVEN NAAR DE BESTE STRATEGIE VOOR JOU