Grip en controle 

op je energieverbruik

ENERGIE MONITORING

Krijg inzicht in het energieverbruik van jouw bedrijf en start met energiemonitoring. Met behulp van onze applicatie is dat eenvoudiger dan je denkt. Bekijk onderstaande video's voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden en functionaliteiten.

Aansluitingenregister


In de applicatie voor energiemonitoring heb je een persoonlijk dashboard met de status van alle aansluitingen van jouw organisatie. Je ziet meteen of er meters in storing staan of dat er geen meetdata is ontvangen. Zo blijf je voorzien van de meest actuele informatie over jouw aansluitingen.

 
 

Energiemonitoring


Ga serieus aan de slag met energiemonitoring, energiebeheer en energiemanagement. Wij helpen je om het goed en doelgericht aan te pakken, zodat je organisatie controle en grip heeft op het energieverbruik, de kosten en de CO2-uitstoot. De energiemonitor is voorzien van vele professionele functionaliteiten. Bekijk deze video voor een compleet overzicht.

 
 

eFactuur


Met het professionele aansluitingenregister en de energiemonitor beschik je over alle relevante data en functies voor optimaal energiebeheer en energiemanagement. De volgende stap is het geautomatiseerd controleren van alle energiegerelateerde facturen. Inde deze video leggen we je uit hoe dat in zijn werk gaat.

 
 

Energieprofiel


Je wil actief aan de slag met energiebeheer, maar waar begin je dan? Het werkelijke netto energieprofiel van een gebouw is meestal niet één op één het verbruik van wat je afleest op de hoofdmeter. Hoe bepaal je dan of een gebouw effectief met energie omgaat, wanneer er lokaal ook energieproductie plaatsvindt? En hoe verwijder je bijvoorbeeld het verbruik van de laadpalen uit je energieprofiel? Met onze applicatie helpen wij jou om energiebeheer flink gemakkelijker te maken.

 
 

WIJ STREVEN NAAR DE BESTE OPTIMALISATIE VOOR JOU