Become the leading energy platform in Europe by 2033Our Big Hairy Audacious Goal

Onze BHAG is om tegen 2033 een bloeiende en duurzame samenwerking aan te gaan met minstens 125 partners in heel Europa. We streven naar een netwerk van sterke en betekenisvolle partnerschappen die gedreven worden door gedeelde waarden en de ambitie om een positieve impact op de energietransitie te hebben.

Met onze partners zullen we een inspirerende kracht vormen in de energie-industrie, waarbij we gezamenlijk innovatieve en vooruitstrevende oplossingen ontwikkelen. Door open communicatie, wederzijds vertrouwen en kennisdeling willen we gezamenlijk de grenzen verleggen en de energiebranche transformeren.

Onze BHAG belichaamt onze vastberadenheid om een netwerk van 125 sterke partnerschappen te vormen en samen te werken aan een duurzame toekomst. Door middel van deze samenwerkingen streven we naar een energielandschap dat gedreven wordt door innovatie, veerkracht en gezamenlijke inspanningen.


2
# Landen Actief
45
# Partners
15000 
# Klanten
100 GWh
Jaarlijks verbruik elektriciteit en gas 


ONZE VOORDELEN


Energiecontracten


Duurzaamheidsoplossingen


Energiemonitoring 


Salesdock platform


Producttrainingen


Ondersteuning van ons team specialisten


NEEM DE VOLGENDE STAP

Wil je als  energieadviseur de stap maken naar de zakelijke markt of je kennis up-to-date houden? Neem dan deel aan de e-learnings en trainingen binnen ons platform. En zet zo de volgende stap in jouw energiecarrière